Ветроходна академия Кор Кароли набира студенти на възраст между 18 и

...
Ветроходна академия Кор Кароли набира студенти на възраст между 18 и
Коментари Харесай

Ветроходна академия Кор Кароли набира студенти за безплатно обучение

 Ветроходна академия " Кор Кароли " набира студенти на възраст между 18 и 29 година от варненските университети, които да се включат в плана “Наръчник за морска просвета " със следните действия:

Обучение по основи на ветроходството (безплатно);

Среща-разговори с представители и изявени морски деятели (ветроходци, капитани, гмуркачи, откриватели и др.);

Работа в екип с модератори за основаване на справочник за морската просвета (доброволчество);

За повече информация и записвания:

Краен период за записване до 31 октомври 2020 година или до запълване на участниците.

Проект “Наръчник за морска просвета " се осъществя взаимно със Сдружение " За образован напредък “ и с поддръжката на Total E&P Bulgaria B.V.

Основаната цел на плана е студенти до 29 годишна възраст от шестте варненски университета да изградят морска просвета по реформаторски метод, като се допрян в директни обстановки на море посредством ветроходство. Друга цел е да се построи резистентност за морската просвета измежду техните връстници и обществото като цяло посредством основаване от младежите за младежи-наръчник за морска просвета на наличен и понятен език.

Проектът ще се осъществя посредством няколко действия: след осведомителна акция за набиране на участниците, шестнадесет младежи до 29 година (представители-студенти на всеки университет във Варна-ИУ,МУ, ТУ, ВВМУ, ВСУ и ВУМ) ще преминат с новаторски модел построяването на морска просвета, а точно учене посредством прекарване, включващо образование по основи на ветроходство във Ветроходна академия Кор Кароли.

В последваща активност, студентите ще работят взаимно в група с ментори, които ще им оказват помощ и слагат задания, за основаването на справочник за морска просвета с най-важните неща по сигурността, етикета, държанието на плажа и в морето и други Наръчникът ще бъде оповестен в електронен вид за оптималната гласност и разпространението му в печатно издание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР